plantmilkyway

plantmilkyway

Nyers key lime pie (cukormentes, vegán, gluténmentes)

2018. szeptember 21. - Kitti Sőtér

1.jpg

ALAP
100 g mandula
45 g kókuszreszelék
75 g datolya


KRÉM
100 g mandula
100 ml növényi tej
2 lime leve (kb 50 ml)
45 ml olvasztott kókuszolaj
45 g agavé szirup

1. Az alaphoz a datolyát néhány órára vízbe áztatjuk, majd a többi hozzávalóval késes
aprítóban összedolgozzuk.

2. Az így kapott masszát piteformába nyomkodjuk, majd hűtőbe helyezzük addig,
ameddig a krém elkészül.

3. A madulát egy éjszakára, de minimum 6 órára érdemes beáztatni. Minden hozzávalót
egy késes aprítóban vagy turmixgépben krémesre keverünk.

4. A krémemmel megtöljük az alapot, majd dermedésig hűvőbe helyezzük. Ha gyorsabb eredményt szeretnénk, akkor a fagyasztót használjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://plantmilkyway.blog.hu/api/trackback/id/tr9214253561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása