1 konzerv csicseriborsó leszűrve
leszűrt levének 1/3-a
1-2 ek tahini
1-2 ek reszelt torma
1/2 citom leve
Minden hozzávalót késes aprítóba vagy turmixba helyezünk és homogénra dolgozzuk.
1 konzerv csicseriborsó leszűrve
leszűrt levének 1/3-a
1-2 ek tahini
1-2 ek reszelt torma
1/2 citom leve
Minden hozzávalót késes aprítóba vagy turmixba helyezünk és homogénra dolgozzuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.