plantmilkyway

plantmilkyway

Málnás sajttorta jégkrém (cukormentes, vegán, gluténmentes)

2018. szeptember 21. - Kitti Sőtér

img_2937.PNG

KRÉM

100 g kesudió
100 g málna
100 ml növényi tej
néhány csepp citromlé
25 g agavé szirup
MORZSA
25 g zabpehely
10 ml olvasztott kókuszolaj
vanília

1. A kesudiót minimum 6 órára vízbe áztatjuk, majd egy késes aprítóban elkezdjük
krémesíteni.


2. Amikor már csak minimélisan darabos, akkor hozzáadjuk a többi hozzávalót is és teljesen homogénre dolgozzuk.

3. Jégkrémes formékba vagy pohárba adagoljuk és pálcikát szúrunk bele.

4. A morzsához a zabpelyhet, a vaníliát és a kókuszolajat összekeverjük, majd a formák tetejére szórjuk és fagyasztóba helyezzük őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://plantmilkyway.blog.hu/api/trackback/id/tr1914253599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása